Okra Peer sluit jubeleumjaar af

Print

Foto: Mathijs Reumers

Peer - Op zaterdag 19 oktober bestond Okra Peer 60 jaar. Dat jubileum werd dan ook uitgebreid gevierd.

Het begon op zaterdagavond om 17.30 uur met een plechtige mis, opgedragen door drie Okra-proosten. De dekenale kerk van Peer zat weer bijna vol. Het deed iedereen deugd dat er nog zoveel mensen samen kwamen. Na de mis was het tijd om de redenaars aan het woord te laten. Ook hier werd Okra op verschillende manieren belicht.

En zoals dat bij zo'n plechtigheid past, werd ook het bestuur van Okra Peer in de bloemetjes gezet. Het bestuur levert dan ook enorm goed werk. Zo worden er ongeveer 240 verschillende activiteiten per jaar georganiseerd, waaronder vormingen, sport, spel en cutluur. Na een reeks toespraken werden de zeven oudste senioren gehuldigd. Met leeftijden van 90 tot 97 jaar werden ook zij letterlijk in de bloemetjes gezet.

Na de huldigingen was het tijd voor een drankje. Later op de avond werden de jassen opgezocht. Terwijl de meesten huiswaarts trokken, begon voor het bestuur nog de meest vervelende taak opruimen: afwassen. Het was een zeer geslaagd feest voor dit 60-jarig jubileum.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio