Pastadag in Opgrimbie alweer groot succes

Print
Pastadag in Opgrimbie alweer groot succes

Foto: Maarten Warson

Opgrimbie

Maasmechelen - Op zondag 20 oktober organiseerden het KMO-jeugdorkest en Battito Percussie-Ensemble van de Koninklijke Fanfare St-Kristoffel Opgrimbie voor de tweede keer hun heuse pastadag, en met succes!

Zowel ‘s middags als ‘s avonds vonden meer dan 200 hongerigen hun weg naar het wijkcentrum van Opgrimbie. Hier konden de vele bezoekers smullen van een pasta bolognaise, vier kazen of een vegetarische pasta. Daarna werd er nog genoten van een verfrissend ijsje of een lekkere koffie als dessert. De koks van de dag werden weer bestookt met mooie complimenten: “Het was écht lekker”, “Goed gekookt” en “Kan je bij mij thuis ook eens komen koken?” zijn slechts enkele voorbeelden van de leuke complimentjes.
De opbrengst van deze succesvolle dag gaat naar het aankopen en herstellen van instrumenten voor het KMO-jeugdorkest en het Battito Percussie-Ensemble.

De volgende activiteit van het jeugdorkest en percussie-ensemble zal op zaterdag 16 november zijn, samen met de grote fanfare. Dan vindt hun jaarlijks najaarsconcert plaats met dit jaar als thema ‘Fanfare @ The Movies’. Ook dit belooft weer, zoals ieder jaar, een memorabele avond te worden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio