Pasar Lanaken brengt mooi herfstweekend door in Zeeland

Print

Foto: Johan Vanderhallen

Lanaken - Met een grote volle bus liet Pasar Lanaken de regen in België achter om in Zeeland te gaan genieten van een druk, maar mooi weekend.

De bus bracht hen naar Yerseke waar ze bij een tasje koffie en bolus( lokaal gebakje) een deskundige uitleg kregen over de mossel- en oesterkwekerij. Ze bezochten het mosselbedrijf Prins en Dingemanse en brachten een bezoek aan de oesterputten. De keuze voor de lunch was meteen duidelijk. De dag werd afgesloten met een gegidst bezoek aan Goes en eindigde aan het hotel.
Hoogtepunt van dag 2 was de fotozoektochtwandeling met quiz in Middelburg. Na de lunch trokken ze via Neeltje Jans naar Zierikzee waar er gidsen voor hen klaarstonden. De gidsen slaagden erin om de dames met hun rug naar een schoenwinkel te laten staan. De dag werd verdergezet via een bustocht over de Zeelandbrug naar Goes en werd afgesloten na het diner met een pitslampkeswandeling.
Dag 3 was de dag van de trein en de natuur. Na een deskundige uitleg over het stoomtreinmuseum van Borsele en een lekkere lunch was het tijd dat de stoomtrein naar natuurreservaat de Zwaakse Weel reed. Na de wandeling door dit natuurreservaat was het weer tijd om afscheid te nemen van dit mooie weekend. De Pasarleden kijken nu al uit naar de dauwwandeling op 18 november.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio