KGS Bree-Beek stelt jeugdploegen voor

Print

Beek

Bree - Bij KGS Bree-Beek, een voetbalclub met meer dan 500 aangesloten leden, werden zopas alle jeugdploegen aan het publiek voorgesteld.

Dit seizoen 2019-2020 werd gestart met meer dan 300 jeugdspelers, verdeeld over 29 jeugdploegen in competitie: drie ploegen U6, drie ploegen U7, vijf ploegen U8, vier ploegen U9, twee ploegen U10, twee ploegen U11, drie ploegen U12, twee ploegen U13, drie ploegen U15 en twee ploegen U17.

Iedere jeugdspeler van de omgeving kan op zijn niveau voetballen bij KGS Bree-Beek. De club biedt naast gewestelijk voetbal ook provinciaal voetbal aan. Ook zijn er al meer dan tien spelers jonger dan 5 jaar ingeschreven voor ‘Start to Sport’.

Bij de senioren is er een U21-ploeg, een reservenploeg, een beloftenteam en het eerste elftal. Dat eerste elftal speelt in eerste provinciale. Het sportieve team van trainers en coördinatoren bestaat uit meer dan 50 personen die dagelijks het beste van zichzelf geven. Een bijzonder woord van dank van KGS Bree-Beek gaat ook naar de talrijke vrijwilligers, sponsors en iedereen met een warm hart voor de club. Nieuw vanaf dit seizoen is de led-wall waarop alle nodige info verschijnt.

KGS Bree-Beek is een familiale voetbalvereniging waar opleiding, sportiviteit, plezier en gezelligheid hand in hand gaan en waar iedereen op een respectvolle manier met elkaar probeert om te gaan. "We wensen alle spelers, medewerkers en supporters een sportief seizoen toe", klinkt het alvast.

Voor meer foto’s van de ploegenvoorstelling: zie sociale media


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio