Neos gaat gluren bij de buren van Rotterdam

Print
Hamont-Achel - Met een volle bus trokken de leden van Neos de grens over voor een bezoekje aan Rotterdam. De weergoden waren hen goed gezind, zodat de leden optimaal konden genieten van dit stadsbezoek.

Omdat de Neos-leden al vroeg vertrokken, werd er een koffie- en ontbijtkoekstop ingelast in het dorpje Ter Heyden vlakbij Breda. Vandaar werden ze begeleid door gids Hans Meyvis, een bevlogen man die de groep wist te animeren met alle wetenswaardigheden van deze wereldstad en dit met de nodige humor. "De rondrit met de bus was een aangename beleving", klinkt het bij de leden. "Op deze manier kregen we een uitstekend beeld van wat deze stad allemaal te bieden heeft."

's Middag genoten de bezoekers van een vrije lunch in de Markthallen die overdekt is met het mooiste artistieke plafond van de stad. Een aangename plaats om te verblijven, zo vonden de Neos-leden. "Na de middag maakten we een rondvaart door de haven met de bekende 'Spido'. Zo kregen we een goed inzicht van de vele activiteiten van deze wereldhaven. Op weg naar huis werd weer een stop gehouden in Ter Heyden om samen te genieten van een driegangendiner. De sfeer was opperbest en iedereen genoot van een fijne Neos-activiteit."


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio