Celebs

Blake Lively en Ryan Reynolds poseren voor het eerst met hun derde baby

Print
Blake Lively en Ryan Reynolds poseren voor het eerst met hun derde baby

Foto: ISOPIX

Twee maanden geleden al kwam het derde kindje van Blake Lively (32) en Ryan Reynolds (42) ter wereld, maar het koppel dat erg gesteld is op privacy kondigde pas begin oktober de geboorte aan. Op donderdag postte de acteur eindelijk de allereerste foto van het koppel met de kleine spruit.

In mei verraste Blake Lively (32) de pers door onaangekondigd met een bolle buik op de première van haar nieuwste film ‘Pokémon: Detective Pikachu’ te verschijnen. Over de zwangerschap werd tot op dat moment met geen woord gerept. De beide acteurs die erg weinig over hun gezinsleven met de buitenwereld delen, hielden ook de geboorte van hun derde kindje strikt geheim. Uiteindelijk kondigden ze die pas twee maanden na de geboorte in oktober aan.

Op donderdag postte Ryan Reynolds op Twitter uiteindelijk de allereerste foto van hun derde kindje. Fans die hoopten om zo een glimp van de nieuwste spruit op te vangen, zullen echter teleurgesteld moeten vaststellen dat het koppel opnieuw erg weinig onthult. Over het gezichtje van hun baby is een smiley getekend.

Uit het onderschrift valt misschien wel iets af te leiden. Hoewel het koppel ook het geslacht van hun kindje nog niet bekend heeft gemaakt, spreekt de acteur wel duidelijk over ‘zijn dochters’. Het koppel hadden al twee dochters Inez (4) en James (3). “Ik wil dat mijn dochters in dezelfde natuurlijke speeltuin kunnen ravotten als ikzelf tijdens mijn jeugd”, benadrukt de acteur in zijn post. Op die manier wil hij vooral de aandacht vestigen op de klimaatproblematiek en de komende Canadese verkiezingen.

Niet te missen