Okra Koersel stelt jaarprogramma 2020 op

Print

Koersel

Beringen - Op woensdag 16 oktober waren 19 bestuursleden van Okra vroeg in de weer in het Brigidahuis om hun jaarprogramma 2020 op te stellen.

Okra is een vereniging van, voor en door 55-plussers. Deelnemers vinden in Okra tal van mogelijkheden om leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen activiteiten te doen. Daarbij krijgen ze de kans om hun talenten te ontplooien, blijven ze actief en kunnen ze mee in de steeds evoluerende wereld.

Op sportief gebied blijft Okra Koersel op maandag fietsen in de zomer en wandelen in de winter. Het hele jaar kan men kaarten en kienen op donderdag. Tijdens de wintermaanden is er elke laatste vrijdag van de maand een filmvoorstelling in de Roxy in Koersel. Op dinsdagnamiddag kan men elke week dansen in het Brigidahuis. Verder zijn er nog twee vakanties vooropgesteld waarvan eentje in het buitenland en een daguitstap.

Men zal zeker ook kunnen feesten met onder andere het traditionele lentefeest, kerstfeest en Koersel Kerst. Okra zal daarnaast natuurlijk ook zijn traditionele familie-eetdag organiseren. Na de bestuursvergadering ging het voltallige bestuur aan tafel voor een uitgebreid middagmaal. Om 14 uur was er dan een rondleiding in de gerenoveerde kerk van Koersel met deskundige uitleg van Marcel Geypens voorzitter van het kerkfabriek.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio