Meer dan 60 Breese figuranten maken zich op voor Halloweenspektakel ‘Circus van de nacht’

Print

Foto: Samaritan Musical Productions

Bree - Het musical productiehuis Samaritan en de vrijetijdsdiensten van de stad komen dit jaar weer met een volledig vernieuwd halloweenconcept. Het centrum van Bree zal op zaterdag 26 en zondag 27 oktober getransformeerd worden in een waar circus in de tuin van de Deken.

De poorten naar het circus gaan open vanaf 18 uur. Nieuw dit jaar is dat iedereen een inkombandje moet hebben. Deze ‘gratis’ bandjes kan je komen afhalen in de Tuin van de Deken op donderdag 24 oktober van 17 tot 20 uur. Enkel meerderjarige personen kunnen de bandjes komen afhalen met een maximum van 4 per persoon. Zo willen we iedereen de kans geven om van dit fantastisch spektakel te komen genieten. Plaatsen zijn beperkt tot 1.250 personen per avond. Ook aan de inkom zijn er op de dag zelf nog bandjes te verkrijgen (zolang de voorraad strekt).
Tijdens de openingsact nodigt de circusdirecteur jullie uit in zijn waanzinnig circus. Met meer dan tien acts en belevingstaferelen is dit circus er eentje dat je niet mag missen. En hoewel het een spannende avond beloofd te worden, zorgen we ervoor dat ons ‘circus van de nacht’ gezellig kindvriendelijk blijft. Laat je verrassen door ons nieuw concept dat je niet snel zal vergeten. Breng je mama, papa, broer, zus, oma, opa en dapperste vrienden mee. Trek zeker zelf ook een ‘clown-’ of ‘halloweenoutfit’ aan zodat je niet opvalt tussen de andere freaks van het circus.
Gratis inkom.
Info: www.samaritanmp.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio