't Open Doek Terkoest-Alken viert jubileum

Print

Terkoest

Alken - De toneelgroep 't Open Doek Terkoest-Alken bestaat 40 jaar. Om dat te vieren bracht de toneelgroep de oorspronkelijke oprichters en alle spelers die tijdens al die jaren ooit op het podium hebben gestaan, samen met de de huidige leden en helpers. Ook overhandigde 't Open Doek tijdens de jubileumviering 600 euro aan het kankerfonds.

Tijdens de periode van 40 jaar hebben er 48 opvoeringen plaatsgevonden door 83 verschillende acteurs, inclusief gastspelers. Met een hapje en een drankje lieten de oude herinneringen en anekdotes dan ook niet lang op zich wachten.

Voorzitter François Philtjens zette Lizette Ceulemans in de bloemetjes. Zij maakt al deel uit van het team sinds 1979. Als huidig bestuurslid verzorgt zij ook de jaarlijkse uitstappen en is ze zeker niet weg te denken van het podium. Ook de reservaties worden steevast door haar verzorgd. 

Dit jaar besloot de toneelgroep per ticket 1 euro te schenken aan een goed doel. Zo konden ze op de jubileumviering een cheque van 600 euro overhandigen aan het kankerfonds. Ook burgemeester Marc Penxten was aanwezig en sprak zich uit over het belang van de culturele evenementen in onze gemeente.

Via deze weg wil de toneelvereniging iedereen bedanken voor de geslaagde en gezellige bijeenkomst.

Reserveer alvast in jullie agenda de volgende data voor 2020: vrijdag 20, zaterdag 21, zondag 22, vrijdag 27 en zaterdag 28 maart of zie www.tOpenDoek.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio