Daar is de kleine Mignolet al! Rode Duivel toont zoontje Lex

Simon Mignolet is woensdagnamiddag papa geworden van een zoontje, Lex. Door de geboorte van Mignolet’s eerste kindje zijn er ook wat verschuivingen in de selectie van de Rode Duivels.

Laurens Van Heuverswijn

De doelman van Club Brugge verliet woensdagmorgen de selectie van de Rode Duivels. Toen werd medegedeeld dat Mignolet “eerstdaags” papa zou worden en daardoor afwezig zou zijn, maar nog deze namiddag beviel zijn vrouw Jasmien van het kindje. Lex is de naam van de zoon. Het is het eerste kindje van Mignolet en vrouw Jasmien Claes. De kersverse papa zal daardoor niet meereizen met de Belgische selectie richting Kazachstan.

Intussen verliet ook Hendrik Van Crombrugge de selectie van de Rode Duivels in Tubeke. De doelman heeft last van een blessure en zal zich door de dokters van Anderlecht laten behandelen. Daarom komt Jens Teunckens (Antwerp) bij de selectie. De keeper van Antwerp zit bij de selectie van de U21, maar maakt nu even de overstap naar de grote jongens.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.