Tweede Salamander Feesten zijn voltreffer

Print
Maasmechelen - Voor de tweede maal werd op vrijdagavond 4 oktober de Salamander Feesten gehouden. Het was een voltreffer van formaat.

Vrijdagavond iets rond 18u30 gingen de deuren open van de feestzaal de salamander voor de tweede maal Salamander Feesten.
Op een wip zat de feestzaal bom vol.
De artiesten waren voor die avond Reckheimer Musikanten, ze openden ook deze mooie avond. Daarna was het Jimmyke die ook even presentator was. Ook Milo Claesen, Top Pops, Mieke, Sergio en De Romeo's gaven een prachtig optreden in een bomvolle feestzaal. En ambiance was. Er werd meegezongen, gedanst, mooi om te zien. Op het einde van de prachtige muzikale avond werd door schepen Mustafa Uzum de checque overhandigd aan Agnes Tilmans en Peter Vandermeulen met de som van 5.000 euro. Maar die som is opgelopen naar 7.000 euro. Dit was allemaal t.v.v. G-Voetbal Maasmechelen.
Een dikke dikke pluim aan Agnes Tilmans en Peter Vandermeulen en hun hele team. Het was een prachtige muzikale avond was het en de mensen gingen allemaal met een brede glimlach naar huis. Op naar derde Salamander Feesten 2020 en dit t.v.v G-Voetbal Maasmechelen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio