Karateclub Shingitai Hoeselt strijdt op het wereldkampioenschap

Print

Foto: Shingitai Hoeselt

Hoeselt - Karateclub Shingitai Hoeselt heeft deelgenomen aan het Global Karate Cup WIKF in Crawley (Engeland), het wereldkampioenschap van de Wado Internationaal Karate Federatie (WIKF). De Hoeseltse club zakte met een delegatie van 7 leden af naar Engeland.

In dit tornooi streden 21 landen met 950 inschrijvingen. Het Belgisch team werd vertegenwoordigd door 60 geselecteerden. De Hoeseltse club zakte met een delegatie van 7 leden af naar de K2 in Crawley in de buurt van Londen. Fleur Voes, Jason Claesen, Frans Voes, Dimitri Croughs, Simon Haesen, Ine Beunckens en Lore Croughs mochten België vertegenwoordigen op dit prestigieuze tornooi. In de discipline Kata behaalden Fleur, Jason, Dimitri en Lore knap de finaleronde in hun categorie. Ine Beunckens verdiende zelfs de bronzen medaille bij de U16 (dames). In de discipline Kumite streden Dimitri, Simon, Ine en Lore in spannende kampen om de felbegeerde titel. De pittige dame Lore werd wereldkampioene bij de U18 (+59 kg Dames).

Op 13 oktober 2019 organiseert de club het kumitetornooi De Beker van Hoeselt in sporthal Ter Kommen. Meer dan 200 deelnemers uit Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Duitsland kampen in dit tornooi. Benieuwd of de deelnemers van deze club “hun” beker in Hoeselt kunnen houden…

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio