Meer dan driehonderd bezoekers ontdekken Stal ter Koze

Print
Nieuwerkerken - Zondag 29 september was de paardenfokkerij Stal ter Koze met voorsprong de zonnigste plaats van Limburg. Ondanks het stormachtige weer brachten meer dan driehonderd mensen een bezoekje aan dit bijzonder hippisch centrum. Een geslaagde opendeurdag waar jong en oud, met of zonder beperking, volop konden genieten van demonstraties, animaties of 'plezant' geplaagd werden door clown Herbie.

Het gros van de bezoekers zakte af in de namiddag, toen de zon volop aanwezig was en de fikse regenbuien plaats maakten voor niets dan goedgezinde gezichten. Bezoekers uit alle hoeken van onze provincie en zelfs daarbuiten lieten zich onderdompelen onder de kracht van de paarden, een ploeg van bijzondere mini-diertjes en zoveel meer. “We zijn iedereen stuk voor stuk dankbaar voor hun bezoekje”, klinkt het bij het team van Stal ter Koze.

Vooral de diertjes van de Mobiele Boerderij kregen veel aandacht. Enkele zorginstellingen maakten er samen met hun gasten zelfs een heuse uitstap van en konden genieten van een paardenritje. Applaus was er voor de talrijke demonstraties die de ruiters en hun paarden op de piste uitvoerden. De allerkleinsten - hoewel ook enkele ‘grote mensen’ zich even kind voelden - konden zich laten grimeren. Herman Berden, beter gekend als Clown Herbie, gaf het beste van zichzelf en kreeg het publiek al snel op zijn hand: “Een warme glimlach is onbetaalbaar.”

Wie niet aanwezig kon zijn tijdens de opendeurdag is, na afspraak, altijd welkom: Stal ter Koze, Doorstraat 110, 3850 Kozen-Nieuwerkerken. Cynthia Geenen via 0476/20.26.34 of cynthia.geenen@telenet.be www.facebook.com/stalterkoze

(Foto’s: Stal ter Koze/A.M.)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio