Herstfeest senioren Bilzen een voltreffer

Print
Bilzen - Afgelopen maandag- en dinsdagnamiddag vond in de Kimpel in Bilzen het jaarlijkse herfstfeest voor de senioren plaats in de Kimpel.

De Bilzerse seniorenraad organiseerde het herfstfeest voor de 55-plussers van de stad. Daar de schouwburg van het cultureel centrum in Bilzen te klein was voor al de gegadigden, moest dezelfde show tweemaal na elkaar plaatsvinden. Het gebeuren kende zo'n groot succes dat beide dagen dan ook volledig uitverkocht waren.

Na toespraken van voorzitter Geert Koninckx en schepen van seniorenzaken Guido Cleuren over de gebeurtenissen die komend jaar zouden plaatsvinden, ging een spetterende show van start. Clown Rocky praatte de namiddag aan elkaar en bezorgde het publiek de schaterlach met de meest komische sketches. Voor het showelement zorgden de dansers van de groep Showcase. Voor het muzikale gedeelte mochten de Nederlandse accordeonist Johan Veugelers en de Vlaamse schlagerkoningin Laura Lynn zorgen.

Tijdens de pauze werd iedereen voorzien van een tas koffie met een stukje taart, rondgedeeld door de vrijwillige medewerkers van de seniorenraad, zonder wie dit event niet had kunnen plaatsvinden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio