© Essentiel

Dochter Tiany Kiriloff strikt Beatle voor selfie

Eloïse, een van de drie dochters van de Vlaamse fashionista Tiany Kiriloff, werd uitgenodigd om een kijkje te nemen hoe het eraan toegaan in de coulissen van Stella McCartney Kids. Backstage kwam ze niemand minder dan de papa van de ontwerpster tegen: Beatle Sir Paul McCartney. Het kleine meisje en de artiest zijn verenigd op een selfie.

vwh

Stella McCartney heeft haar nieuwste kindercollectie getoond in Parijs en daarvoor kregen Tiany Kiriloff en haar middelste dochter Eloïse een uitnodiging. Meer nog: het meisje van tien was jonge reporter van dienst en mocht achter de schermen verschillende aanwezige beroemdheden interviewen, onder wie topmodel Kaia Gerber, zangeres Ellie Goulding en de ontwerpster zelf.

Het guitige meisje met bruine krullen haalde hiervoor haar beste Engels boven en polste bij de celebs naar hun pogingen om een duurzamer leven te leiden. In diezelfde backstage kwam ze ook een bekende zanger tegen: niemand minder dan Sir Paul McCartney, de vader van de modeontwerpster. Kiriloff deelt het moment op haar Instagram-verhaal. “Ok, nu kan ik sterven. Mijn kind nam een foto met Paul McCartney”, schreef ze bij het kiekje.

Meer over Paul McCartney

Niet te missen