Lommel United WS haalt punten binnen in Beringen

Print
 Lommel United WS haalt punten binnen in Beringen

Foto: Jill Delsaux

Lommel - Op de vijfde speeldag in eerste provinciale bij de dames stonden enkele leuke wedstrijden op het programma. Lommel won vrijdagavond op het veld van Beringen met 1-3.

Lommel en Beringen waren zeker het eerste half uur aan mekaar gewaagd met kansen aan beide kanten. Na 36 minuten vond De Meester toch een opening na een mooie aanval en kwam Lommel op voorsprong. Vlak voor rust tikte De Meester de 0-2 tegen de netten.

Na de rust probeerde Beringen te storen en acties op te bouwen. Er waren enkele spannende momenten aan het doel van Lommel en het kwam tot enkele schoten die langs doel gingen. In de 88ste minuut viel kapitein Vanesch uit bij Lommel met hevige spierkrampen. Beringen bleef zoeken naar de aansluiter en vond die via kapitein Lisa Truyers in de 94ste minuut. De thuisploeg zocht nog in de 9 minuten extra tijd naar de gelijkmaker, maar bij een gevaarlijke tegenaanval van Lommel haalde Van Asch De Meester onderuit en kregen we een penalty. Van Aken zette die penalty feilloos om en kregen we de 1-3 eindstand.

Linn Geubbelmans was blij met de overwinning: "We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld tegen een heel stevig en goed meevoetballend Beringen. Ik ben zeer tevreden over onze prestatie."

Foto: Jill Delsaux


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio