65-jarigen Kaulille vieren samen hun verjaardag

Print
65-jarigen Kaulille vieren samen hun verjaardag

Foto: Jos Bloemen

Kaulille

Bocholt - Op zaterdag 20 september verzamelden de 65-jarigen van het geboortejaar 1954 van Kaulille bij La Finesse in Kaulille voor een gezellige reünie. Samen vierden de Kaulillenaren hun verjaardag.

Met een drankje werd iedereen welkom geheten. Na de gebruikelijke begroetingen stapte het gezelschap naar de Sevensmolen en naar het Molenhuisje. Daar werd onder de deskundige begeleiding van de molenaars Toon en Ludo de geschiedenis en de werking van de Sevensmolen aan het gezelschap uitgelegd. De molen en het Molenhuisje zijn een prachtig stuk erfgoed van Kaulille.

In het Molenhuisje waren een aantal mappen met foto's en krantenknipsels van vroegere jaren uitgestald. Vooral de map met de klasfoto's kon rekenen op een bijzondere belangstelling van de 65- jarigen, die zich op meerdere foto's nog konden herinneren. Na dit bezoek volgde onder een stralende zon een receptie op het terras van La Finesse. Bij een heerlijk diner werd er nog lang nagepraat over de voorbije 65 jaren en werden er al plannen gemaakt voor de volgende 5 jaren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio