Stal ter Koze zet de deuren open

Print
Nieuwerkerken - Meer dan honderd personen met een beperking van 3 tot 82 jaar maken wekelijks gebruik van de fokkerij Stal ter Koze, een uniek hippisch centrum. Tal van erkende zorginstellingen maken dankbaar gebruik van de faciliteiten die hier aangeboden worden. Niet alleen de uitermate professionele omkadering vanuit Stal ter Koze is een meerwaarde voor deze mensen, Stal ter Koze is Limburgse parel om te koesteren en trots op te zijn. Zij zetten nu zondag hun deuren open.

Dankzij het inzetten van aangepaste apparatuur krijgt deze fokkerij heel wat dankbare gezichten. Zo is er bijvoorbeeld een bijzondere menwagen voor rolstoelgebruikers, een aangepaste rolstoelschommel, een tillift enzovoort. Een bijkomend pluspunt is dat de therapie ook overdag aangeboden wordt.

Daarnaast beschikt het professionele team van de paardenfokkerij ook over een arsenaal van troeven, gaande van de geliefde en zachtaardige Amerikaanse miniatuurpaardjes - de knuffelpaardjes - die zelfs scholen en zorginstellingen bezoeken tot een mobiele boerderij en schattige neerhoefdieren.

Wie wil kennismaken met Stal ter Koze moet op zondag 29 september zeker afzakken naar het prachtige Kozen. Er zijn doorlopend demonstraties, kinderanimatie, hapjes en drankjes… Kortom, alles en iedereen is aanwezig om er een op-en-top gezellige dag van te maken.

Win een Kerstman

Als klap op de vuurpijl maakt iedere bezoeker bovendien kans op een erg originele 'prijs'. “Met de eindejaarsperiode langzaam in zicht, leek het ons tof om dé echte Kerstman samen met zijn kerstpony te verloten onder de bezoekers”, glimlacht het team van fokkerij Stal ter Koze.

Jong en oud zijn zondag 29 september, van 9 tot 18 uur, meer dan welkom om er een gezellig uitje van te maken.
Stal ter Koze, Doorstraat 110, 3850 Kozen-Nieuwerkerken.

Info bij Cynthia Geenen op 0476/20.26.34 of cynthia.geenen@telenet.be of www.facebook.com/stalterkoze


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio