Lommel United WS wint overtuigend tegen Eksel

Print
Lommel - Dit weekend werd er weer gespeeld in 1ste provinciale dames. Lommel had aan Eksel weinig tegenstand en won makkelijk

Op de 4de speeldag kreeg Lommel A Eksel over de vloer, de dames uit Eksel hadden het al vanaf minuut 1 moeilijk, na 3 minuten stond het al 1-0. De druk van Lommel bleef maar komen, de goal van Eksel werd voortdurend bestookt, de paar counters van Eksel waren wel gevaarlijk en leverde toch 1 doelpunt op, aan de rust zagen we al 10-1 op het scorebord. In de 2de helft ging de druk wat luwen maar toch bleef lommel baas, er waren enkele mooie aanvallen en we noteerde een eindscore van 13-1.

5 goals van Joyce De Meester
3 goals van Eva van Aken
2 goals van Greet Vandenberk
1 goal van Tina Molenberghs, Yelice De Locht en Linn Geubbelmans
Lore Knevels scoorde voor Eksel

Joyce De Meester keek terug naar een zeer goede wedstrijd: "Ik ben blij dat er door verschillende speelsters gescoord werd, deze wedstrijd was super voor ons zelfvertrouwen, we hebben bewezen wat we kunnen en dit moeten we verder zetten", vertelde de diepe spits van Lommel.

Eva Van Aken keek nuchter terug op de wedstrijd: "We hebben goed samenspel en goede inzet getoond maar het kan nog zeker veel beter maar dit resultaat is natuurlijk super." De nummer 10 bleef wel met haar voetjes op de grond:’ "We hebben nog wat werkpunten, de passing moet zorgvuldiger en rust aan de bal is iets wat we soms nog missen."

Verder heeft Pelt kostbare punten verloren tegen Hamont en wonnen Genk C, Alken en Bokrijk hun match. In de stand blijft het allemaal kort opeen, Pelt is nog leider maar ziet de voorsprong krimpen naar 1 punt op 5 achtervolgers. Eksel, Bocholt en BS Sport blijven onderaan achter zonder punten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio