GO! De Sprong neemt deel aan de 31ste scholenveldloop van Maaseik

Print
Maaseik - Op dinsdag 17 september 2019 organiseerden de scholen van Maaseik en de gemeentelijke sportdienst de jaarlijkse scholenveldloop. Een ideale dag om je loopkwaliteiten als sportieveling te tonen aan alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s… . En onder een stralend (bijna)herfstzonnetje stonden alle leerlingen dan aan de start...

Vol goede moed stonden alle kinderen van juf Elke en juf Veerle aan de meet. Ook konden zij rekenen op heel wat publieke aandacht want heel veel ouders, grootouders,… zakten af naar de Finse Piste om voor hun zoon en/of dochter te supporteren. De jongens van het eerste leerjaar startten als eerste. Zij liepen een rondje aan de Finse Piste. Nadien hebben de meisjes zich volledig gegeven tijdens het lopen. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost maar Ibrahim bij de jongens behaalde een zilveren medaille. En Ella en Isra behaalden brons bij de meisjes. GO! BS De Sprong vertegenwoordigde dus bijna elke podiumplaats voor alle kinderen van het eerste leerjaar van Maaseik!
Juf Elke en juf Veerle willen de kinderen dan ook bedanken voor hun grote inzet. En natuurlijk een extra grote pluim voor onze kampioenen :


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio