Celebs

Naomi Campbell maakt statement in choquerende jurk

Print
Naomi Campbell maakt statement in choquerende jurk

Foto: Photo News

Het Britse topmodel Naomi Campbell (49) heeft tijdens de Londense modeweek een controversiële jurk aangetrokken. Het gaat om een witte creatie met een rode vlek, die doet vermoeden dat ze een schotwonde heeft.

Naomi Campbell ging na haar eigen ‘Fashion For Relief’-show naar een afterparty, die ineens ook het verjaardagsfeestje was van de wapenhandelaar Gaston Glock (90). Voor de gelegenheid trok ze een witte jurk aan van ontwerpster Mowalola Ogunlesi met een rode vlek ter hoogte van haar linkerheupbeen. Die had ze niet toevallig gekozen. Campbell verwees met haar look naar de actualiteit en het Amerikaanse wapengeweld dat er tegenwoordig een belangrijke rol in speelt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

 

Het topmodel sprak zich eerder al uit over het wapengeweld in de Verenigde Staten. Campbell beschreef de wapenstatistieken als ‘verbazingwekkend’. “Onze gemeenschappen en kinderen verdienen het om in veilige omgevingen te leven, waarin ze niet worden bedreigd door geweld dat perfect te voorkomen is.”

bekijk ook

 Op 49-jarige leeftijd poseert Naomi Campbell voor het eerst in ondergoed voor Calvin Klein

 

 

Ophef omdat passagier televisie in vliegtuig bedient met blote voeten: “Naomi Campbell heeft gelijk, mensen zijn smerig”

 

 

Niet te missen