Pasar op daguitstap naar Pairi Daiza

Print
Sint-Truiden - Op zaterdag 7 september trok Pasar Sint-Truiden met een volle bus naar Pairi Daiza, de mooiste dierentuin van Europa.

De trip van Pasar naar Pairi Daiza van 31 april werd uitgesteld omwille van de slechte weersomstandigheden en werd verplaatst naar zaterdag 7 september. Maar de vooruitzichten op beter weer die zaterdagmorgen waren door de weersvoorspellingen niet gunstig. Wisselvallig, regen en wind, dat zag er niet rooskleurig uit. Maar de weersvoorspellers hadden zich toch een beetje vergist.

Met 48 blije gezichten, en het steeds beter wordende weer, kwamen de leden in volle zon om 10 uur stipt aan op hun bestemming. "En de reclame over deze dierentuin is niet gelogen, het is werkelijk de mooiste zoo van Europa", klinkt het. "Een zeer mooie verzorgde zoo, prachtige gebouwen van verschillende werelddelen. Mooi verzorgde dieren, een prachtig aquarium, een nooit geziene roofvogelshow en voor de kinderen een mooie grote speeltuin. Toch kregen we een regenbui over ons heen, maar na 45 minuten scheen de zon gelukkig weer. En na deze vermoeiende uitstap vertrokken we allen blij gezind naar huis", besluiten de Pasar-leden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio