Celebs

Amerikaanse tabloid: "Kate Middleton wil niet dat prins Andrew nog in de buurt van haar kinderen komt'"

Print
Amerikaanse tabloid: "Kate Middleton wil niet dat prins Andrew nog in de buurt van haar kinderen komt'"

Foto: Photo News

Prins Andrew, die banden zou hebben met de van kindermisbruik en mensenhandel verdachte miljardair Jeffrey Epstein, is niet meer welkom ten huize Middleton. Volgens de Amerikaanse tabloid The National Enquirer zou de hertogin Andrew gewaarschuwd hebben om “ver weg te blijven van haar kinderen”.

Volgens medewerkers van de Britse koninklijke familie zou het Britse koningshuis zich zorgen maken over prins Andrew, de tweede zoon van koningin Elizabeth. Andrew, een vriend van de inmiddels overleden Epstein, wordt beschuldigd van ongewenste aanrakingen en seks met een minderjarige. Het nieuws en de beschuldigingen baarden Kate Middleton zoveel zorgen dat ze spontaan om een crisisvergadering zou gevraagd hebben.

Amerikaanse tabloid:
Prins Andrew Foto: Photo News

Tijdens de familievergadering, waarop ook Andrew aanwezig was, eiste de hertogin volgens Amerikaanse media dat er een strategie wordt uitgetekend om het imago van de koninklijke familie te redden. De gemoederen liepen hoog op en een furieuze Middleton sprak klare taal: “Blijf uit de buurt van mijn kinderen, je gedrag is walgelijk.”

Ondertussen sluit het net zich langzaam rond de Britse prins, die alle beschuldigingen van zich afschuift. In een officiële verklaring beweert de prins dat hij niets wist van Epsteins schandaleuze praktijken. Wel gaf hij toe dat hij een fout heeft gemaakt door contact te houden met de voormalige zakenbankier, nadat die in 2008 al eens veroordeeld werd voor betaalde seks met een minderjarige.

LEES OOK. Het net sluit zich rond Britse prins Andrew: wat deed hij met Miss Rusland in privéjet van omstreden miljardair Jeffrey Epstein?

 

bekijk ook

 

Meghan en Kate stoppen roddels over ruzie door samen op stap te gaan

Schattig: Kate Middleton speelt verstoppertje tijdens bezoek aan scouts

Kate Middleton als Legally Blonde op tuinfeest

Niet te missen