Interieur

Bye bye kasten, daar is het wandmeubel

Print

Een blikvanger in je interieur, een uitstalplekje voor je favoriete foto’s en boeken of extra veel opbergruimte. Met wandmeubels kan je alle kanten uit in elke ruimte van de woning. Geen wonder dat kasten steeds vaker het veld moeten ruimen voor wandmeubels.

Open of gesloten, in witte lak of duurzaam hout, zwevend of met poten, wandmeubels zijn er in allerhande formaten, materialen en kleuren. Ze passen perfect in de open, huiselijke sfeer van de hedendaagse interieurs en ze zijn in elke interieurstijl én elke ruimte integreerbaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AKO Design Center (@akodesigncenter) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parpali Designs (@parpalidesigns) on

 

Met wandmeubels die een volledige muur vullen en tot aan het plafond reiken, benut je de ruimte optimaal zonder een overvolle, rommelige indruk te wekken. Je bergt er moeiteloos al je boeken, platen of tijdschriften in op, je stalt foto’s uit, je decoreert met planten … en je hebt meteen een blikvanger van formaat in je interieur geïntegreerd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SVEA kitchens (@sveakitchens) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @urbanvintageslc on

 

Mag het iets minder robuust? Ook zwevende wandmeubels die al dan niet modulair opgebouwd zijn, zorgen voor een ruimtelijk effect met een hedendaags karakter. Zoek je nog een trendy televisiemeubel? Ga dan voor een zwevend wandmeubel, bestaande uit verschillende modules die je naar eigen wens met elkaar combineert. Een wandrek met planten, foto’s en prullaria is dan weer onmisbaar in luchtige, strakke interieurs met Scandinavische invloeden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AKO Design Center (@akodesigncenter) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOVARR DESIGN (@movarrdesign) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAFA mobilya&tasarimofisi (@safamobilya) on

 

Shopping? Wandkast met witte leggers - 1150 euro - Hay, goudkleurig wandmeubel in retrostijl - 799 euro - Maisons du Monde, blauwgrijs, zwevend wandmeubel - 759 euro - MDF Italia, zwevende, witte televisiekast - 499 euro - Ruijch, zwarte, dubbele wandkast - 2250 euro - Muuto en houten wandmeubel in retrostijl - 749 euro - Maisons du Monde

Niet te missen