Leerlingen Hasp-O stadsrand Sint-Truiden krijgen 20 nieuwe fietsen

Print

Foto: Ludwig Appeltants

Sint-Truiden - De ouderraad van Hasp-O stadsrand Sint-Truiden (voorheen Tuinbouwschool) heeft 20 nieuwe fietsen geschonken aan de leerlingen.

De leerlingen van Hasp-O Stadsrand maken veel gebruik van de fiets om kleine uitstappen op een ecologische manier uit te voeren. Met de fiets op weg naar de sporthal, praktijkopdrachten of een leuke uitstap; de leerlingen verplaatsen zich op een gezonde manier. De pas opgestarte leerlingen van het eerste jaar worden getest op hun rijvaardigheden en kunnen vanaf nu gebruik maken van de nieuwe fietsen.

Doorheen het jaar organiseert de ouderraad tal van activiteiten waarmee ze geld sparen om jaarlijks een mooi cadeau te overhandigen aan de school. Zo verkopen ze tijdens de vele activiteiten drank en hotdogs en organiseren ze de jaarlijkse mega-kien avond. Deze zal dit schooljaar trouwens plaatsvinden op vrijdag 17 januari. Op 17 mei zal de ouderraad de handen uit de mouwen steken op de school opendeurdag die dit jaar gepaard gaat met de werktuigdagen die om de drie jaar plaatsvinden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio