Vechtsportschool viert zijn 10-jarig bestaan

Print

Foto: Cindy Temesvari

Leopoldsburg - 10 jaar bestaat vechtsportschool nu al in Leopoldsburg. Uitgegroeid van een klein Hapkidoclubje in de sporthal naar één van de grootste clubs in omstreken met het grootste aanbod in vechtsporten.

In 1997 is de club van start gegaan in de sporthal van 't Kamp. Toen nog heel kleinschalig maar wel met een topniveau ! Na jarenlang in de sporthal gevestigd te zijn werd het tijd voor een uitbreiding, een eigen zaal met een groter aanbod.
Hapkido was niet meer het enige wat deze club te bieden had, Mixed Martial Arts (MMA), Self defence, weapon combat en bokszaktraining vervolledigden het aanbod.
In 2016 was de toenmalige locatie van de club te klein, er was geen verdere groei meer mogelijk. Tot zich een fantastische kans voordeed voor de hoofdtrainer. Hij besloot het grote pand met twee verdiepingen van de speelgoedwinkel 'Moestermans' op te kopen. En sinds de verhuizing naar deze locatie blijft deze vereniging maar groeien. Sinds 2016 heeft er nog een Martial Art zijn toetrede genomen tot het aanbod. "Kummooyeh" een Koreaanse vechtkunst waarbij zwaard en traditioneel boogschieten centraal staan. Zij mochten als eerste club in België deze unieke sport vertegenwoordigen. Ook in deze stijl presteren zij op topniveau, en weten op internationaal vlak met alle prijzen en erkenningen aan de haal te gaan.
Omdat 2019 het jaar is waarin zij 10 jaar bestaan, moest er natuurlijk iets gebeuren. Dus werd er nogmaals een uitbreiding van het aanbod gedaan. Muay Thai (Thaiboks) werd ook op het wekelijks trainingsschema gezet.
Niet alleen het aanbod van deze school is ongekend in deze regio, ook hebben ze een unieke zaal. De gediplomeerde trainers werken fantastisch samen om een goede sfeer in de club te onderhouden. Dat merk je ook aan de leden. Onder de leden is er een enorme samenhang. Jong en oud kan hier terecht, al vanaf 6-jarige leeftijd mag men toetreden tot deze club.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio