Franse zanger Patrick Bruel beschuldigd van exhibitionisme en seksuele agressie

Print
Franse zanger Patrick Bruel beschuldigd van exhibitionisme en seksuele agressie

Patrick Bruel Foto: AFP

Het parket van Ajaccio in Corsica is een onderzoek gestart tegen de Franse zanger Patrick Bruel. Dat meldt Le Parisien. De vedette wordt verdacht van “exhibitionisme” en “seksuele agressie”. Aan de basis ligt een klacht van een jonge medewerkster die op de afdeling esthetische verzorging werkte in het Radisson Hotel van Porticcio in augustus. De zanger verbleef toen in dat hotel.

De zanger had een massagesessie geboekt bij de 21-jarige medewerkster op de dag dat hij ‘s avonds een optreden had (op 9 augustus). De sessie vond plaats in de loge van de artiest.

“De jongedame beweert dat de zanger tijdens die sessie liet verstaan dat hij ook een prestatie op seksueel vlak van haar verwachtte”, aldus Le Parisien. De jonge vrouw weigerde. De vrouw zegt ook dat de zanger weigerde om een wegwerp-onderbroek te dragen tijdens de sessie. Hij wilde naakt blijven tijdens de sessie.

Patrick Bruel zegt aan de krant dat hij een massage heeft gekregen die dag, maar hij voegt er aan toe dat hij zich niet heeft misdragen. Hij zegt dat de sessie plaatsvond in de loge, waar volgens hem voortdurend vrienden en kennissen in en uit kunnen lopen.

De politie heeft half augustus een onderzoek gestart. De zanger werd zondagavond verhoord in Châlons-en-Champagne (Marne) na een ander concert van zijn tournee.