Winnaars van Leukste Terrassen bekend

Print
Winnaars van Leukste Terrassen bekend

Foto: Eveline Celis

Tongeren - U had het waarschijnlijk al opgemerkt op uw favoriete terras in Limburg, de sticker van HBvL 'de leukste terrassen'. De gelukkigen mogen deze week leuke post in hun brievenbus verwachten, want de prijzen zijn onderweg.

Zo zijn er maar liefst 20 duo-tickets voor een rondleiding met consumptie bij Brouwerij Wilderen, een luxe-ontbijt voor twee personen bij de Infirmerie, 2 bonnen van 50 euro van The Square, een duo-ontbijt bij Brasserie Hoefstad, een cadeaubon van 75 euro van De Waterburcht, een duo-overnachting met ontbijt van Table'O, drie bonnen van 50 euro van De Meule, 2 Chef's specials twv 49 euro van The Thrill en een deluxe ontbijt voor vier personen van het Tuinkaffee gewonnen!
Veel genot en plezier namens Het Belang van Limburg en de deelnemende terrassen! De deelnemende terrassen van 2019 waren: Achelse kluis, Ciné Citta, Bermuda, Bistro Café, Bistro Belge, Bistro Molenvijver, Brouwerij Kerkom, Brouwerij Wilderen, Brasserie Hoefstad, De Ballasthoeve, De Horne, De Infirmerie, De Krater, De Posthoorn, De Kwaakvos, De Kompen, De Winning, De kleine graaf, De zoete goesting, De Meule, De Paalse plas, Het Aldenhof, Het theatercafé, Il carpaccio, Orangerie, Ons gedacht, Ons Ijshuys, Sint-Janshoeve, Sint Joris hoeve, Sportwereld, The Thrill, Tievishoeve, Table’O, Taverne Haspengouw, The Square, Tuinkaffee As, Nieuws Vosseven, Waterburcht en Westpunt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio