Zomerstage van Hockey Club Genk is een succes

Print

Bret

Genk - Eind augustus organiseerde Hockey Club Genk zijn tweede hockeykamp.

Terwijl in Wilrijk de Red Lions en de Red Panthers het beste van zichzelf gaven op het Europees kampioenschap veldhockey, trainden de jongeren van Hockey club Genk een hele week om hun vaardigheden te verbeteren. Onder een warme zomerzon werden de voorbereidingen voor het volgende wedstrijdseizoen aangevat. Vier uur per dag intensieve hockeytechniek en natuurlijk het nodige sport en spel ter ontspanning zorgden voor een fantastische week. “Niet allen praktijk, maar ook de theorie kwam aan bod”, weet Marco Di Girolami te vertellen. “Alle spelers die op een groot veld spelen moeten ook een theoretisch examen afleggen, dit om te bewijzen dat ze de spelregels voldoende kennen.”
De hele dag sporten op het veld en dan ’s avonds de Red Lions bekijken op tv want tijdens de middagpauze werden de EK-wedstrijden van de dag ervoor uitgebreid besproken.
De laatste dag werd traditioneel afgesloten met een toernooi en een frietfestijn als beloning!
Iederen die graag eens hockey wil komen uitproberen, kan dit gedurende de hele maand september gratis komen doenn in het Sportingenk Park op dinsdag en donderdag. Meer info kan je vinden op www.hockeyclubgenk.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio