© BELGAIMAGE

Tickets voor concert Nick Cave in kwartier uitverkocht na heropstart systeem

De tickets voor de concerten van Nick Cave in Bozar zijn volledig uitverkocht. De ticketverkoop begon met een valse noot door een overbelasting van het ticketsysteem, maar na de heropstart waren alle tickets in een kwartier gereserveerd en de deur uit.

jvh

Voor de twee concerten van de tournee ‘Conversations with Nick Cave’ in de Henry Le Boeufzaal van Bozar waren per avond 1.987 tickets te koop, goed voor een totaal van 3.974 kaartjes. De verkoop ging om 11 uur van start, maar de website en het ticketsysteem SRO van Bozar liepen al snel vast door de stormloop van fans die een ticket wilden bemachtigen. Meer dan een uur lang konden geen kaarten verkocht worden, ook niet aan de ticketbalie, die met hetzelfde ticketsysteem werkt.

Toen de problemen waren verholpen, vlogen de tickets de deur uit. “Op een kwartier waren alle tickets gereserveerd. Na een uur pas waren de betalingen afgerond en waren we zeker dat er geen tickets meer over waren”, vertelt Barbara Porteman, woordvoerster van Bozar.

Tijdens de tournee ‘Conversations with Nick Cave’ gaat de Australische singer-songwriter de dialoog aan met het publiek en beantwoordt hij al hun vragen, ongeacht het onderwerp. Daarnaast neemt hij ook plaats aan de piano, om een aantal van zijn favoriete stukken te spelen.

Meer over Bozar

Aangeboden door onze partners