Mode

Trui van Bottega Veneta leidt tot hilariteit

Print
Trui van Bottega Veneta leidt tot hilariteit

Foto: Bottega Veneta

Een trui van het Italiaanse Bottega Veneta kan op flink wat hoongelach rekenen op het internet. Op het Instagramaccount Diet Prada wordt geopperd dat het kledingstuk met zijn aparte halsuitsnijding toch wel veel weg heeft van een nekbrace.

Diet Prada, het Instagramaccount dat nauwlettend het reilen en zeilen in de modewereld in de gaten houdt en zich hierover kritisch durft uit te laten, heeft opnieuw van zich laten horen. En dit keer wordt luxemerk Bottega Veneta door de mangel gehaald.

Meer bepaald, een coltrui voor mannen met een aparte halsuitsnijding. Door de halsuitsnijding lijkt het volgens Diet Prada alsof de drager van de trui een nekbrace aangetrokken heeft. De vele volgers zijn het hier duidelijk wel mee eens. De trui in kwestie is daarenboven niet bepaald goedkoop, zo kost het hebbeding een pittige 950 euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on

 

Bottega Veneta is, sinds de aanstelling van ontwerper Daniel Lee als creatieve directeur vorig jaar, in korte tijd uitgegroeid tot een populair luxemerk. De accessoires, telkens voorzien van een opvallend detail, zijn razend populair bij het jonge, hippe modevolkje die houden van iets atypisch, mode met een twist. Het merk is ook de bedenker van de sandaal met een vierkante zool.

LEES HIER. TREND. De sandaal met opvallende zool

Niet te missen