Gebruikte boekentassen krijgen een tweede leven

Print
Gebruikte boekentassen krijgen een tweede leven

Foto: Een Hart voor Limburg Een Hart voor Limburg

Hasselt-Centrum

Hasselt - Al enkele jaren kan je bij lederwaren Rogiers je gebruikte boekentas inruilen voor een waardebon van 12,5 euro. Ieder jaar wordt er samen met Een Hart voor Limburg gezocht naar een school die de ingezamelde boekentassen kan gebruiken.

Dit jaar zullen de 30 ingezamelde boekentassen een tweede kinderleven krijgen binnen het Internaat De Immert in Leopoldsburg, een organisatie die vorig jaar nog financiële steun kreeg van Een Hart voor Limburg.

Ilse Gombeer van GO! internaat De Immert “Op het internaat verblijven kinderen en jongeren uit alle lagen van de bevolking. We merken dat het voor sommige ouders steeds moeilijker wordt om schoolbenodigdheden, zoals een degelijke boekentas, aan te kunnen schaffen. De ingezamelde boekentassen zullen dus zeker goed van pas komen.”

Isabelle Pollaris van Lederwaren Rogiers “Naast het inzamelen van de boekentassen engageren we ons ook om per ingeleverde boekentas 12,50 euro aan Een Hart voor Limburg te doneren. Ze was dan ook blij om een cheque t.w.v. 400 euro te kunnen overhandigen aan Een Hart voor Limburg.”

Bedankt aan Lederwaren Rogiers voor hun actie en natuurlijk ook aan iedereen die zijn/haar boekentas een tweede kinder-leven heeft gegeven.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio