Twee Musical Award nominaties voor Musical F-Act

Print
Oudsbergen - Afgelopen zondag werden de nominaties bekendgemaakt voor de Amateur Musical Awards in Nederland. 'PIPPIN' kon maar liefst rekenen op twee nominaties in de categorie musical comedy. Fleur Renes voor beste vrouwelijke hoofdrol en Jelle Thielemans voor beste mannelijke bijrol.

Jelle en Fleur zullen namens de hele cast de musical 'Pippin' vertegenwoordigen op 18 november tijdens het Amateur Musical Awards gala in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Hier zullen zij opnieuw in hun rol kruipen van Karel de Grote en Leading Player. Dit zal gebeuren onder leiding van het Grand Circle Orchestra en daarna wordt er bekendgemaakt, wie er met de award vandoor gaat. Bij deze show zullen er vele prominenten uit de musicalwereld aanwezig zijn, maar natuurlijk ook de eigen meegebrachte fans. De uitreiking zal ook te volgen zijn via een livestream en diverse sociale media.

Enkele weken eerder werd er al een selectie gemaakt uit ruim 80 inzendingen., waarvan er nog 25 geselecteerden kans maakten op een nominatie. Op deze lijst was Musical F-Act in maar liefst vijf categorieën aanwezig: Beste Musical, Beste Ensemble, Beste mannelijke hoofdrol, Beste mannelijke bijrol en Beste vrouwelijke hoofdrol. Uiteindelijk zijn deze laatste twee ook daadwerkelijk genomineerd.

'PIPPIN' werd opgevoerd in februari 2019 in Bocholt met leden van de diverse F-Act locaties, waaronder ook spelers uit Oudsbergen.
Inmiddels wordt er alweer volop gewerkt aan nieuwe musicals, waaronder 'Legally Blond', 'Urinetown', 'Het geheim van de Torenkruiers' en 'De terugkeer van de Nanny'.
Heb je zelf interesse om mee te doen, meld je dan aan via de website van F-Act.

Musical F-Act is behalve in Oudsbergen ook te vinden in Arendonk, Bocholt, Pelt, Velm, Zonhoven en over de grens in Reusel en Boxtel.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio