AZ steekt de draak met Lamkel Zé, smaakmaker heeft boodschap voor Antwerp: “Dikke vinger, wij zijn door”

AZ steekt de draak met Lamkel Zé, smaakmaker heeft boodschap voor Antwerp: “Dikke vinger, wij zijn door”

Foto: Instagram

Wie laatst lacht, best lacht. Bij AZ hebben ze nadat ze zich ten koste van Antwerp verzekerden van de Europa League de draak gestoken met Didier Lamkel Zé. De Antwerp-speler werd meteen na het scoren van het openingsdoelpunt uitgesloten en liep daarna provocerend met zijn shirtje in de lucht het veld af. AZ-spelers Calvin Stengs, Myron Boadu en Owen Wijndal vierden de kwalificatie door zijn gebaar te imiteren, en postten een foto daarvan op Instagram.

“Volgens mij dacht die jongen die van het veld afliep met zijn shirtje in de lucht al dat ze Europa ingingen”, vertelde de 20-jarige uitblinker Stengs achteraf bij Fox Sports. “Dit is dus extra lekker, ja. Het klopt dat het er langs beide kanten soms wat onvriendelijk aan toeging. Ik vind het ook jammer van het publiek. Onze ouders en familie zitten hier immers ook”, doelde hij op het wangedrag van enkele heethoofden.

“Of ik hier niet van genoten heb? Ja, zeker. Als je zo’n vijandigheid hebt en je scoort dan de 1-2, dan denk je ‘dikke vinger, wij zijn door’.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EUROPA LEAGUE here we come !! ?? @europaleague

Een bericht gedeeld door CalvinStengs (@calvinstengs) op