Lommelse Hartpatienten op vakantie naar Leiwen

Print
Lommel - Op maandag 19 augustus vertrokken de Lommelse hartpatiënten met twee bussen en twee ervaren gidsen naar Eurostrand in Leiwen

Na een lekkere maaltijd in Eurostrand ging het richting Trier, waar de gidsen de Lommelse Hartpatiënten wegwijs maakten over en in de stad. Dinsdag werd er een uitstap georganiseerd naar het idyllische dorpje Bernkastel, waar een boottocht over de Moezel zeker niet mocht ontbreken.

Dag drie overheerste de Franse charme en Saarlandse levenslust van Saarbrücken met een bezoek aan deze stad. Na de stadswandeling met de nodige uitleg was het daar shoppen geblazen. Donderdag was het even uitrusten in de voormiddag en in de namiddag van hartenlust genieten van de lekkere taarten.

Maar aan alle mooie liedjes komt een einde en op vrijdag 23 augustus werd na het ontbijt de terugtocht naar Lommel ingezet. Er werd nog een tussenstop gehouden in Konz, waar het mooie volkskundig- en openlucht museum werd bezocht. De Lommelse Hartpatienten bedenken B&V reizen, chauffeurs Jos en Benny en de gidsen Tanja en Robert voor deze mooie reis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio