woensdag 14 augustus 2019 - Hasselt
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Het nieuwe logo van Eén. rr

Nieuw logo Eén lijkt op dat van radio Hasselt 1

Het nieuwe logo van Eén heeft veel weg van het logo van de Hasseltse vrije radio Hasselt 1. Alleen de kleur verschilt volgende de Hasseltse radiozender. Daar bekijken ze nog wat er moet gebeuren.

“Zo slecht ziet ons logo er dan blijkbaar nog niet uit”, lacht Chris Hermans, die samen met Bjorn Verhoeven de stadsradio Hasselt 1 runt. “Misschien heeft een van de bedenkers van de VRT het wel ergens onbewust gezien en in zijn achterhoofd opgeslagen, wie weet. Hoe dan ook, we gaan de VRT contacteren en bekijken wat er kan gebeuren. Een drama is het niet, maar het blijft wel bizar. We gaan het even laten bezinken en er eens over praten met een aantal mensen.”

“Het logo van de stadsradio Hasselt 1 kenden we nog niet”, reageert woordvoerder van de VRT Hans Van Goethem. “Er zijn inderdaad enkele gelijkenissen. Dat is ook niet verwonderlijk, heel wat bedrijven werken rond het cijfer of het woord 1. Dat doet VRT ook al vele jaren. Bovendien vertonen de logo’s van Eén en Hasselt 1 heel wat verschillen. Laten we zeggen we beiden een goede smaak hebben.” (dj)

Het logo van Hasselt 1. RR

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws