Mode

De mooiste safari-outfits op WeCanDance, waar je zelf inspiratie uit kunt halen

Print
De mooiste safari-outfits op WeCanDance, waar je zelf inspiratie uit kunt halen

De safaristijl was alomtegenwoordig op de catwalk en zoals gewoonlijk, koppelt zomerfestival WeCanDance elke editie aan een modieus thema. Het voorbije weekend liep het strand van Zeebrugge dan ook vol mensen die tonen hoe je de trend zelf draagt. Want ook in de rest van de (na)zomer blijven khaki, beige en print in.

Neutrale aardetinten zoals bruin en beige doen het heel goed en staan in combinatie met zwart. Een subtiele toets zebra kan in je accessoires, bijvoorbeeld aan je handtas.

 

 

Ook verschillende tinten beige met elkaar combineren, werkt. Speel gerust met volumes: denk aan een wijde rok, al dan niet met riem met dierenprint, en een strakkere top.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WCD x Safari Nomad ??

A post shared by Laurence Claeys (@laurenceclaeys_) on

 

Ook de dieren die je tegenkomt op safari zijn goede inspiratiebronnen. Een jurk met luipaardprint krijgt een instant stoer effect met boots eronder. Of denk aan sandalen in een bruintint om een nonchalante look af te werken.

 

 

Een leuke safari-look zit hem ook in de details. Deze bezoekster combineerde wandelschoenen met zebrakousjes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? loved it @wecandancefest #wecandance19 #wcd19 #safarinomads

A post shared by Lena Onkelinx (@lenaonkelinx) on

 

Nogmaals het bewijs: speel met zandkleuren. Tip: een broek met hoge taille is perfect om een T-shirt, blouse of trui casual in te dragen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

welle op safari #wcd19

A post shared by @ saskia.gijbels on

 

Een niet te missen item: de hoed. Ook praktische heuptasjes waren een hit op de festivalsite en passen binnen het thema. Kies je voor een jurk of jumpsuit met dierenprint en ben je op zoek naar iets voor erover? Een zwierig hemd of suède jasje is een goede keuze.

 

 

Eentje voor durvers: combineer de ene print met de andere, en nog meer prints. Spreekt je outfit al voor zich, houd je accessoires dan sober.

 

 

Graag gezien op het festival: kanten gewaden die flapperen in het zeebriesje en gladiatorsandalen om door het zand te trekken.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Safari Nomads ???? swipe for details ?? #wecandance19

A post shared by An-Katrien Casselman (@ankatrien) on

 

Boiler suits zijn hét trenditem van de zomer, maar geen zin in een pak in één stuk, dan kun je de look ook nabootsen. Zoek een broek en blouse in dezelfde kleur en combineer voor een trooper-outfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last day ?? . #wecandance2019 #WCD19 #wecandance #safarinomads #zeebrugge

A post shared by Kim (@kim_vdh) on

 

Nog een stijlvol voorbeeld van print op print: ga voor een duidelijk contrast tussen de prints voor een maximale impact.

 

 

Zelfs luipaard en zebra kunnen samenkomen in één outfit. De zwarte boots en bril maken deze gedurfde look helemaal af.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full. #wecandance #safarinomads #wcd19

A post shared by S D A (@doyouknowsimon) on

 

Lees meer over de festivals