Vicky Sagang scoort met 4 meisjes op internationale missenverkiezing in Riga

Print
Vicky Sagang scoort met 4 meisjes op internationale missenverkiezing in Riga

Foto: David Stulens

Hasselt - Op donderdagavond 1 augustus vond in de Letste hoofdstad Riga in het Royal Casino Spa & Hotel Resort de finale plaats van de internationale missenverkiezing voor Miss en Mrs Elite Beauty Queen International 2019. De Hasseltse Vicky Sagang, Ambassador en Director van Elite Beauty Queen (EBQ) voor België, Nederland, de Benelux én de EU, haalde er bij haar eerste deelname met vier van haar kandidates prijzen binnen.

Wij spraken haar bij haar terugkomst op een zonovergoten Limburgs terrasje. Natuurlijk had ze niet verwacht dat ze met al haar kandidates een prijs zou wegkapen in het verre Riga. “Ik trok er samen met onze fotograaf van EBQ, Marc Driesen uit Bree en vier missen naar toe en hoopte stiekem op een prijs, maar vier overtreft al mijn verwachtingen. Het zijn dan wel ook alle vier supertalenten, gevormd bij het internationaal modellenbureau “Models Inc”.”
De eerste drie dagen in Riga moesten de meisjes reeds veel trainen voor de grote finaleshow, toonden ze hun talenten aan de jury, werden ze onderworpen aan een vragenronde en pasten hun “national costume”. Er werd ook een fotoshoot in bikini ingeblikt en de kandidates bezochten het parlementsgebouw en een weeshuis.
Tijdens de show zelf werd er niet enkel gedanst, maar ook op de catwalk gelopen in zowel het “national costume”, in casual outfit, bikini en galakleed.

En dan die onvergetelijke prijsuitreiking; de EU-inzending voor Mrs EBQ, Melissa Van Nuffel uit Bilzen, kreeg de prijs voor Mrs Intelligence Elite Beauty Queen. De Nederlandse-inzending voor Miss EBQ, Joyce Mullers uit Nederlands-Limburg, werd Miss Super Model Elite Beauty Queen. De Benelux-inzending voor Mrs EBQ, Lucienne de Winter uit Nederland, werd tweede eredame Mrs Elite Beauty Queen 2019.

En tot slot onze eigenste Isha Frederickx, die eerder dit jaar nog werd gekroond tot Miss Limburg Internationaal 2019 ,werd als Belgische inzending dé Miss Elite Beauty Queen 2019. Vicky vertrouwde ons toe dat door deze overwinning de finale van Miss Elite Beauty Queen 2020wel eens in ons land/provincie zou kunnen plaatsvinden.


Op de foto: Vicky (midden) en haar laureaten (Joyce en Ischa links en Lucienne en Melissa rechts).

(Foto: Marc Driesen)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio