38ste Internationale Teutentocht in teken van Mooimakers

Print
Lommel - De 38ste Internationale Teutentocht, georganiseerd door Wandelclub Milieu 2000, werd op zondag 4 augustus aangevat in de Lommelse zaal Provil. De wandelaars kregen er een groot aanbod aan afstanden aangeboden. De langere afstanden bevatten een extraatje, namelijk een passage via de Duitse militaire begraafplaats. Maar iedereen kon met volle teugen genieten van de pracht van de bloeiende heide, mooi beekje en waterlopen en bospaden die helpen om in een aangename cadans te stappen.

De pijltjes begeleidden de wandelaars langs de testbaan van Ford door een prachtig stukje natuur. Als extraatjes hadden de parcoursbouwers enkele venijnige klimmetjes ingebouwd en een lang zandpad dat geleidelijk klimt. De wandelaars passeerden via een smal en sinister pad ook langs een zand- en grindwinningsgebied.
De organisatie was zeer tevreden over de wandeling en de opkomst van meer dan 1.400 wandelaars. Deze 38ste Internationale Teutentoch stond in het teken van het goede doel Mooimakers. Wandelclub Milieu 2000 kijkt nu al uit naar de volgende wandeling op 5 september.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio