Een heel lang weekend Zepperen Beach

Print
Een heel lang weekend Zepperen Beach

Foto: Jos Lacroix

Zepperen

Sint-Truiden - De kust mag dan wel een kleine 200 kilometer van Zepperen liggen, en misschien wordt dat wel minder door de klimaatopwarming, maar dat weerhoudt de Zepperenaren er niet van een beachparty op poten te zetten.

Het Sint-Genovevaplein aan de kerk is erg bekend geworden sinds Het XIIde Gebod en Taverne Haspengouw nieuwe en vooral jonge uitbaters kregen. Faalip Blavier en Pieter Gilet hebben het centrum van Zepperen nieuw leven ingeblazen, en zeggen dat het nog echte Truienaars zijn!
Taverne Haspengouw pakt in het verlengde weekend van Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart uit met een vierdaagse 'Zepperen Beach'. En dit zijn de ingrediënten. Op 15 augustus opent de beach bar om 15 uur en vindt ook het tweede petanquetornooi plaats: mooie prijzen wachten op de deelnemende ploegen (maximum 2 personen)
Op vrijdag 16 augustus is de beach bar weer open met uiteraard cocktails en fingerfood en Rumba muziek. Op zaterdag 17 is de bar uiteraard weer open en om 15 start het kubbtornooi, ook weer met mooie prijzen voor ploegen met maximaal 4 ‘kubbers’. De muziek komt van DJ Pharel from Costa Rica.
Op zondag 18 augustus wordt het een relaxdag met kinderanimatie en een optreden van de Gingelomse groep A3 Beton. En nu als de duivel richting Clarissen om ook nog vier dagen goed weer te regelen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio