Theater Ozzy brengt totaalspektakel 'Luna & Soleya'

Print

Genoelselderen

Riemst - Theater Ozzy is geen onbekende meer voor de inwoners van Riemst en omstreken. Op regelmatige basis brengen ze een mooie productie en keer op keer proberen ze zichzelf weer te overtreffen. Dit keer zijn ze nog een niveau hoger gegaan.

Bij het bestuur speelde al langer het idee om eens iets met circus te gaan doen. Nu is het dus zover en hebben ze de stap gezet naar een unieke mix-opvoering van theater en circus. 'Luna & Soleya' werd geboren.
Bij zo’n wonderlijk schouwspel hoort natuurlijk ook een aangepaste setting en waar kan je die in Riemst vinden? Uiteraard in de mooie tuinen van het wijnkasteel in Genoelselderen.
Een heus circusdorp is er in het anders zo rustige dorpje neergestreken om tussen 8 en 17 augustus 2019 via avondlijke opvoeringen het publiek mee te nemen in een sprookjesachtig openlucht spektakel.
Luna & Soleya, een fantasieverhaal voor jong en oud, werd geschreven door Christel Clerinx. Zij kroop al meerdere keren in haar pen voor Ozzy. Maar dit keer neemt zij ook de regie van haar eigen werk voor haar rekening.
Wil je dit fantastische verhaal niet missen? Haast je dan want heel wat uitvoeringen zijn volledig uitverkocht. Tickets via www.theaterozzy.be of iedere avond aan de ticketwagen aan het wijnkasteel in Genoelselderen (19u-20u45).

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio