Global Art stelt sensuele kunst tentoon

Print
Tongeren - Nog tot en met 25 augustus is bij Global Art in Tongeren een expo te bewonderen over sensualiteit. Het thema werd verwerkt in schilderijen, airbrush en aquarel.

Zowel portretten, de ene keer zeer gedetailleerd uitgewerkt, als de eerder ruwer op doek gezette vrouwen weten de aandacht van de bezoeker te trekken tijdens deze expo. Alice Scholte toont haar geisha's , die ingetogen op doek staan. In fel contrast zijn er de vrouwen in zomerse kleuren van Ellen von der Linden.

Ook de airbrushwerken op metaal van Carmelo Miceli krijgen een mooie plaats op deze expo. Marie-José Bauwens exposeert enkele aquarellen en voor het eerst ook een portret in acryl op doek, een zoektocht naar een nieuw medium. Zeer gedetailleerd werk vind je bij Danielle Bellefroid, wat zorgt voor innemende portretten. Andrée Hiar doet vrouwen dansen rond het vuur en laat het masker vallen van een raadselachtige vrouw.

Mylène Dorissen neemt je mee in haar sprookjeswereld en weet te verrassen met haar uitwerking van het thema sensualiteit. In permanentie is er tenslotte nog het werk van Theo Cloes, Marijke Cloes, Glassart Petrico en Roland Menten.

De expo is elke donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag vrij te bezichtigen tot en met 25 augustus bij Global Art (Maastrichterstraat 40 in Tongeren).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio