Zomerbarbecue op de Oude Markt

Print

Centrum

Genk - Traditiegetrouw vond op de eerste zaterdag van augustus de buurtbarbecue plaats van de buurtgemeenschap van De Oude Markt.

Daar waar vroeger de brandweerkazerne stond, achter het oude gemeentehuis, pal in het centrum van Genk, wonen intussen sinds meer dan tien jaar een aantal gezinnen die het goed met elkaar kunnen vinden. Ook dit jaar was de jaarlijkse zomerbarbecue een van de hoogtepunten van de werking.

Voorzitter Hilde Theunissen, ceremoniemeester Jos Janssen en hun bestuur hadden er weer voor gezorgd dat alles piekfijn in orde was. De weergoden deden de rest. Hoewel het centrum van Genk in de loop van de dag gezegend werd met een flinke regenbui, werd het een zonnige avond.

Tijdens de receptie, die gebruikelijk dient om met iedereen bij te praten, mocht de buurtgemeenschap burgemeester Dries even verwelkomen nét voor die zelf op verlof vertrok. Een lekkere barbecue, een glas frisse wijn en gezellige babbels zorgden verder voor een heerlijke avond en hielden ook dit jaar de traditie in ere.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio