KVLV-Heppen op fietsvierdaagse naar Grobbendonk

Print
KVLV-Heppen op fietsvierdaagse naar Grobbendonk

Foto: Marleen Kauffmann

Heppen

Leopoldsburg - Naar jaarlijkse gewoonte ging KVLV-Heppen ook dit jaar op weekend. Van donderdag 25 juli tot zondag 28 juli gingen de leden op fietsvierdaagse in Grobbendonk en omstreken.

Een groepje mannen werd bereid gevonden om de fietstocht en de excursies voor te bereiden. De praktische dingen zoals het hotel en de reservaties namen Rosette W. en Maria Q.voor hun rekening.

De fietsers vertrokken in uitzonderlijk warm weer op donderdag 25 juli. Ze fietsten in een rustig tempo, met iets meer tussenstops en een aangepaste fietsroute richting Grobbendonk. In het hotel was er gelukkig airco voorzien en de bar viel bij iedereen in de smaak. Op vrijdag was er een fietstochtje met bezoek aan Lier gepland en op zaterdag stond Nijlen op het programma. Er werd veel bij gebabbeld en gelachen. Iedereen heeft er enorm van genoten. De organisatie was in goede handen en werd dan ook uitvoerig bedankt.

De weergoden beslisten om de leden zondag de hele dag in de regen terug huiswaarts te laten fietsen. En om de traditie in ere te houden, werd ook dit weekend afgesloten met een etentje in het torenhof.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio