Zomeravonden in Bokrijk brengen sfeer, muziek en lekker eten

Print

Foto: Chretien Paesen

Bokrijk

Genk - Op 2, 3 en 4 augustus bleven de poorten van het Openluchtmuseum open tot 23 uur. Sfeer en gezelligheid waren er troef. Duizenden bezoekers genoten van lekker eten en muziek tijdens de Zomeravonden in Bokrijk.

Onder het moto eat@the museum konden bezoekers in het openluchtmuseum de geuren opsnuiven die de keukens van het foodtruckfestival verspreidden. Genietend van een hapje en drankje met een mix van lokale producten lieten velen zich culinair verleiden in het gebied ‘De Kempen’.

B Classic en Bokrijk sloegen de handen in elkaar en presenteerden een uniek muzikaal programma op verschillende locaties in het Openluchtmuseum (museumdeel Kempen). Zo haalde Bokrijk onder meer Sioen, Belle Perez, Yevgueni, Guy Swinnen en Lady Linn naar de Zomeravonden. Klassiek kwam aan bod met Floris Willem en William Marcil-Bouchard. En wie van een streepje jazz hield, kon luisteren naar Maarten Lingier en Steven De Bruyn. De Antwerpse Hind Eljadid bracht eigen werk tijdens haar poetry slam.

Vrijdagavond moest van het programma en de voorziene locaties worden afgeweken door de hevige regen. De artiesten traden op in de concerttent en deden één set, maar dat kon de sfeer niet drukken, integendeel.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio