Astrid Coppens deelt schattige foto in bikini met baby

De kersverse mama Astrid Coppens heeft maandag een schattige foto met dochtertje Billie-Ray gedeeld. Daarop draagt ze zelf een bikini, die aantoont dat ze haar figuur van voor de zwangerschap al bijna terug heeft.

vwh

Op de foto houdt Astrid Coppens het meisje van een maand oud teder vast. De baby draagt een kruippakje met berenoortjes en heeft een hoedje op. “Supermooie foto”, reageert ex-Miss België Cilou Annys. Ook andere volgers laten weten dat ze het meisje, dat met de rug naar de camera is gericht, ontzettend schattig vinden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wat ook opvalt op de foto is dat Astrid geen last blijkt te hebben van overtollige babykilo’s. Ze poseert in een fleurig bikini-ensemble en oogt vier weken na de geboorte alweer bijna even slank als voor haar zwangerschap. “Vandaag is onze dochter al een maand en één dag oud”, schrijft de brunette, die in de hashtags verklapt dat ze voor borstvoeding kiest, er nog bij.

Niet te missen