© Shutterstock

Rode wijn op witte kleding? Dit is ook een oplossing

Een glas rode wijn over je witte outfit krijgen:rampzalig. De Britse Eleanor Walton maakte het mee toen iemand over haar morste tijdens een paardenrace. In eerste instantie was er paniek, maar toen besloten haar vrienden gewoon meer wijn op de kleding te sprenkelen en een hip patroon te creëren.

vwh

Eleanor Walton kreeg door een onoplettende voorbijganger rode wijnvlekken op de broek en het topje van het jumpsuit. Het resultaat zag er niet bepaald elegant uit, maar haar vriendinnen kregen het idee om er méér wijn over te gieten…

Ze stuurden Walton naar de badkamer, bestelden vier glazen wijn en dompelden het bovenstuk er helemaal in onder. Op de broek maakten ze de vlekken groter. Ze lieten hun creatie drogen onder de automatisch droger in het toilet en klaar. Over de geur van de nieuwe outfit worden enkele vragen gesteld. Maar wat maakt die uit als je sowieso al in een bar zit, toch?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het aangepaste kledingstuk van modemerk PrettyLIttleThing, dat via de sociale media werd gedeeld, viel in de smaak. Iemand reageerde dat de gevlekte op een bestaande creatie met tie-dye leek.”We hebben misschien wel iets gemaakt voor in het festivalgammma van het merk”, leggen de vriendinnen uit in een reactie op Twitter.

PrettyLIttleThing heeft de transformatie intussen ook gezien en was danig onder de indruk dat ze ook echt een eigen versie van het jumpsuit creëerden. “Bedankt voor de inspiratie”, schrijft het merk bij een compilatiefoto van van het DIY-pak en de hun eigen interpretatie ervan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Mode

Niet te missen