Popster Lily Allen druk in de weer met het ontwerpen van eigen seksspeeltjes: “Orgasmes zijn belangrijk, dames!”

Popster Lily Allen gaat voluit voor een bijzondere carrièrewending. De ‘Fuck You’-zangeres werkt aan een eigen lijn seksspeeltjes. Dat verklapte ze dit weekend tijdens de promotietoer voor haar autobiografie ‘My Thoughts Exactly’.

mrra

© BELGAIMAGE

Volgens de Britse krant de Daily Star vertelde de muzikante het nieuws per ongeluk. “Ik zou hier eigenlijk niet over moeten praten”, zou ze gezegd hebben. “Ik heb er nog helemaal geen persbericht over uitgestuurd ofzo.”

Maar toch is Lily overtuigd van haar project: ze ziet grote kansen in de seksspeeltjesindustrie. Ze zou tijdens de signeersessie hebben gegrapt dat het een van de weinige markten was waar nog ruimte is voor sterren om een eigen lijn op te zetten. “Veel muzikanten duiken in allerlei zaken waar niemand interesse in heeft, maar dit is iets waar ik graag over meepraat. Orgasmes zijn belangrijk, dames!”

De zangeres toonde eerder dit jaar al haar liefde voor de speeltjes voor volwassenen op Instagram. Daar liet ze haar persoonlijke collectie zien aan haar volgers. “Ik maak niet eens een grap als ik je zeg dat deze speeltjes mijn leven hebben veranderd”, zei ze daar toen bij.

© Instagram/Lily Allen

Bekijk ook:

Zo worden seksspeeltjes gemaakt

Niet te missen