© Red Bull F1 team

Max Verstappen tijdens GP van Duitsland verkozen tot 'Driver of The Day'

Max Verstappen won gisteren niet alleen de knotsgekke GP van Duitsland, de Limburger werd door de F1-fans ook verkozen tot 'Driver of The Day'.

F1journaal.be

Verstappen kende van op de tweede plaats een slechte start en verloor daardoor enkele plaatsen. Vervolgens slaagde hij er echter in om uit de problemen te blijven en weinig fouten te maken en naar de overwinning te rijden.

Ook Sebastian Vettel reed een ijzersterke race. De Duitser startte als laatste en slaagde erin om van de twintigste naar de tweede plaats te rijden. Toch was het echter Max Verstappen die de meeste stemmen van de fans kreeg, twintig procent om precies te zijn.

Daarmee werd Max Verstappen voor de vierde keer dit seizoen tot 'Driver of The Day' verkozen. Geen enkele andere rijder viel dit seizoen deze eer al zo vaak te beurt.

Overzicht winnaars 'Driver of The Day-award':GP van Australië: Valtteri BottasGP van Bahrein: Charles LeclercGP van China: Alexander AlbonGP van Azerbeidzjan: Charles LeclercGP van Spanje: Max VerstappenGP van Monaco: Max VerstappenGP van Canada: Sebastian VettelGP van Frankrijk: Lando NorrisGP van Oostenrijk: Max VerstappenGP van Groot-Brittannië: Charles LeclercGP van Duitsland: Max Verstappen

Meer F1-nieuws op F1journaal.be: