Chiro Meulenberg op kamp in Kinrooi

Print
Houthalen-Helchteren - Chiro Meulenberg is net terug van bivak in Woutershof in Kinrooi. Met 214 leden, leiding, vb's en kookploeg hebben ze weer kunnen genieten van een fantastische tijd waar niet de computer, maar wel spel en samenzijn centraal stonden.

Dit jaar stond het bivak in teken van Aladdin. Elke avond konden de Chiroleden van Meulenberg genieten van een toneeltje gevolgd door een optreden van de 'show van Bos en Ann en ook van onze Jan'. Hun belangrijkste boodschap was: "Alsjeblief, leg je hand op de schouders van je vriend." 

Vriendschap is dan ook het belangrijkste ingrediënt tijdens zo'n kamp. Dat bleek ook tijdens het bezoek van enkele mensen met een beperking van het dagcentrum 't Brugske. Naast een echte bivakovernachting konden ze genieten door mee te spelen met de verschillende afdelingen van jong tot oud (zie ook de groepsfoto).

Hoogtepunt voor de oudste groepen was een tweedaagse uitstap met alleen hun afdeling. De jongeren maakten dan weer een daguitstap door te voet naar het zwembad van Maaseik te gaan. De kookploeg deed telkens zijn uiterste best om te zorgen dat iedereen voldoende energie binnenkreeg. Meer dan 9.000 sneetjes brood werden opgesmikkeld. Uiteraard ook vele topgerechtjes om de duimen af te likken. Na het slotmoment (foto) kunnen de Chiroleden weer uitkijken naar het volgend werkjaar, dat start op zondag 15 september.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio